LEGYÉL MESTERE AZ AUTÓKEZELÉSNEK

Kombinált csomag

Válaszd a legnépszerűbb csomagajánlatunkat!

Időpont és helyszín

Előre egyeztetett időpontban
M-Ring és Kakucs-Ring

Oktató

Adorján Tamás
vezetéstechnikai instruktor

Egy kiscsoportos részvétel után jöhetsz egyéni tréningre. A két alkalom között pedig lehetőséged van még két teljes délután gyakorolni a csoportos oktatáson tanultakat. 

Így mire 1/1 -ben találkozunk, már egy magasabb szintről indulva fejlődhetsz tovább. 

Az egyéni tréningre jelentkezők 90%-a végül ezzel az ajánlattal él.

Az ajánlat pénzügyi része magáért beszél!

Az egyéni térninghez képest plusz 90e Ft-ért jöhetsz az egyébként 147e Ft-ba kerülő csoportosra és kétszer a 22e Ft-os délutáni gyakorlásra. 

Pályaidőben számolva négyszer annyi időt tölthetsz versenypályán való gyakorlással, mint az egyéni térning ideje!

Célunk, hogy Te jól érezd magad és minél hamarabb elérd az autókezelésben kitűzött célodat

Minden rendezvényünkön a biztonság az első. Vigyázunk rád és az autódra is.

MIÉRT TŐLEM TANULJ?

Adorján Tamás vezetéstechnikai instruktor vagyok, háromszoros magyar bajnok gyorsasági motorversenyző. Tapasztalatom szerint a két keréken szerzett 11 éves versenyzői tapasztalatom hatékonyan átültethető az autók világába. Az elmúlt két szezonban egy Mazda MX-5-el versenyeztem. 2022-ben bajnoki, 2021-ben bajnoki második helyezést értem el kategóriámban az Országos Szlalom Bajnokságban. Mellette több amatőr pályaversenyt is megnyertem.

Neked is személyesen segítek, többször melletted ülve, lépésről lépésre csiszolni és építeni a technikádat, javítja az esetleges hibáidat. 
Az egyik erősségem, hogy észreveszem a hibákat, a másik pedig, hogy találok módot, hogy javítható a leggyorsabban. 

És ez nem vicc! A családom régóta szenved ettől, de te pont, hogy profitálhatsz belőle!

A workshop végére a legtöbb résztvevő jelentősen közelebb kerül a saját és autója határaihoz. Eljutnak arra a szintre, hogy tudatosan, lágyan kezelve az autót, tudnak az általuk választott íven, csúszáshatár közelében autózni
Emellett persze a köridő is javul, ha épp az a cél.


Aki nem az alapoktól
indul, vagy egyéni elképzelése van arról, vagy mi az, amiben fejlődni szeretne, annak az egyéni tréninget javasoljuk
Itt teljesen egyénre szabható a tematika és a feladatok, így a fejlődés is.

Honnan ismerhetsz?

Azok az autórajongók, akik követik a Totalcar Tulaj a pályán című műsorát, 2022. április első adásában találkozhattak velem és a 2021-ben használt MX-5 autómmal. Ezzel az autóval értem el a Magyar Szlalom Bajnokság 2. helyezését.

Aki nem követte az előző adásokat, annak érdemes megnézni egy – egy előző epizódot is, hogy értékelni tudja az eredményt.

Az adásból kiderül az is, hogy verseny helyszínéül szolgáló Driving Camp instruktoraként is dolgozom. Több esetben az egyéni tréningeknél kombinálom a vezetési technikai pályán tartott képzést a pályaautóssal. Ezzel is gyorsabbá téve a fejlődést!

Sturcz Anti járt nálunk a Totalcar magazintól
Olvasd el, mit írt rólunk!

Jelentkezés menete

Amennyiben kérdésed merülne fel vagy bármelyik lépésnél elakadnál, keress telefonon vagy küldj üzenetet:

+36 20 420 0564

KOMBINÁLT
CSOMAG

MAGABIZTOS AUTÓKEZELÉS BIZTONSÁGBAN
367.000 Ft
  • 1 csoportos + 1 egyéni tréning + 2 délutáni pályaautózás
  • Kiemelt figyelem és segítség mind a 4 alkalommal
  • Akár két különboző pályán is tanulhatsz
  • Összesen 16 óra pályaidő
  • Több mint 20 éve gyűjtött versenyzői és 7 éves tréneri tapasztalatomból profitálhatsz
  • Nem dönthetsz rosszul, pénzvisszafizetési garanciát vállalunk

A résztvevők véleménye

Olvasd el, mit mondtak a workshop korábbi résztvevői:

Szalay Orsolya
Szalay Orsolya
Tovább olvasom
Nagyon jók a szervezett pályanapok, kevés autó és jó társaság jellemzi ezeket a napokat. A worshopon való részvétel pedig kifejezetten ajánlott, ha fejlődni szeretnél. Szerintem rengeteg időt és energiát megspórol magának, aki részt vesz a képzésen. Azt gondolom, hogy az ember kizárólag önerőből nagyon nehezen tud ennyit fejlődni ilyen rövid idő alatt. Én ott helyben 1 mp-ez javítottam a kakucsi köridőmön. Ma pedig majdnem 2,5 mp-t javultam a korábbi legjobb körönhöz képest M-ringen. Nem is írok több érvet, azt hiszem ez pont elég. 🙂
Gábor Soós
Gábor Soós
Tovább olvasom
Régóta fontolgattam hogy vezetéstechnikai tréningen vegyek részt. Örülök hogy ezt választottam, mert minden várakozásomat felülmúlta: nem csak tudatossá vált ahogy vezetek, hanem magabiztossá is váltam az autó kezelésében extrém körülmények között is. Bárki ült be mellém utána lenyűgözte hogy mennyit fejlődtem és milyen gyorsan megyek. Ha valaki csak gokartozni szeret azoknak is ajánlom, ott is jelentősen javult a köridőm.
Leboniczky Richard
Leboniczky Richard
Tovább olvasom
Pályaautózás workshopon vettem részt Tamásnál. Célom az volt hogy megtanuljak körbetalálni a pályán, és fokozatosan felépítsem a tempót a határon autózás megtapasztalásáig. Szuper elméleti és gyakorlati oktatáscsomagot kaptunk. Beülhettünk egymás mellé is és tanulhatott mindenki a többiektől és a mestertől egyaránt. 🙂 Mindenkinek ajánlom akit érdekel a pályaautózás világa de egyedül nem meri megtenni a kezdőlépést, biztos lehet benne hogy megadja azt az alaptudást és kezdő löketet ami után egyedül is bátran, megfelelő technikával vehet részt pályanapokon.
Kristóf Hajdu
Kristóf Hajdu
Tovább olvasom
Profi, tapasztalt instruktor, jó hangulat és fejlődés. Talán ezek a legmeghatározóbb jellemzők, amelyek mellett könnyű és látványos a fejlődés.
Milán Arnóczy
Milán Arnóczy
Tovább olvasom
Jól felépített tematika alapján, jó hangulatban tudsz fejleszteni a technikádon. Tamás gyorsan észreveszi a rossz berögződéseket, hibákat, és jól érthető tanácsokat ad azzal kapcsolatban, hogy ezeket hogyan tudod kiküszöbölni. Maximálisan elégedett vagyok a tréninggel, bátran ajánlom.
Kristóf Furján
Kristóf Furján
Tovább olvasom
Profi instruktori munka, szuper hangulat a délutáni, kis létszámú pályanapokon!
Bence Kónya
Bence Kónya
Tovább olvasom
Ritkán látok ilyen jólszervezttséget és zökkenőmentes információáralmlás, mint ami pályaautós workshop körül zajlott. Látszik, hogy Tamásnak mindene az autózás és az oktatás. Bármikor kérdezhetsz bármit és gyorsan, értelmesen válaszol, mindig készséges. Egyértelműen 5 csillag! 🎖🎖🎖🎖🎖
Tamás Denkovics
Tamás Denkovics
Tovább olvasom
Rally versenyzőként is be kell ismerni, hogy ha az idővel szeretnénk versenyezni akkor nagyon fontos, hogy a megfelelő íveket használjuk a gyorsasági szakaszokon. Tamás a training alatt nagyon sok mindenre rávilágított, hogy mire kell figyelni, honnan kell megkezdeni a kanyarokat és, hogy hova kell helyezni a tekintetünket. Számomra nagyon hasznos volt már training első lépcsőfokai is, de megyünk tovább. Megkértem Tamást, hogy csiszolgassuk még a tudásomat, jó olyan embertől tanulni aki rögtön látja mindenkin, hogy mire kell jobban összpontosítani.
Előző
Következő

100% kockázatmentes

Kérdés nélküli pénzvisszafizetési garancia

Egyik tréningünk sem olcsó,  ezért is teszünk meg mindent azért, hogy a lehető legtöbbet hozd ki magadból és az autódból is. Célunk, hogy túlszárnyaljuk az elvárásodat.

A 4.9-es értékelési átlag bizonyítja, hogy nem fogsz csalódni a tréningben. Viszont ha mégis úgy érzed, hogy semmi újat nem kaptál, csak jelezd a tréning vége előtt és kérdés nélkül visszautaljuk a részvételi díjat.

4.9 (43)
4.9/5

Jelentkezés

(A jelentkezés elküldése nem jár végleges elköteleződéssel, a helyeket a kiküldött kérdőív kitöltése és a részvételi díj beérkezése után tudjuk biztosítani.)