LEGYÉL MESTERE AZ AUTÓKEZELÉSNEK

Egyéni tréning

Kezeld magabiztosan és tudatosan az autód!

Átfogó elméleti alapokkal, kipróbált gyakorlati tematika szerint  profi instruktor mellett ülve gyakorolhatsz versenypályán.

Időpont és helyszín

Egyénileg egyeztetett
időpont és helyszín

Oktató

Adorján Tamás

vezetéstechnikai instruktor

100% kockázatmentes

Kérdés nélküli pénzvisszafizetési garancia

Neked való a tréning, ha:

 • értékeled, ha csak veled foglalkoznak és a saját tempódban tudsz fejlődni
 • szeretnél tudatos módon javítani a vezetéstechnikádon versenypályán és közúton egyaránt
 • szeretnéd kiismerni az autód határait, biztonságos körülmények között
 • szeretsz sportosan autózni, de nem akarsz sokat kockáztatni a közutakon
 • versenypályán is szeretnéd kipróbálni magad alkalmanként
 • pályaautózol már, de szeretnél gyorsabb lenni kevesebb kockázattal

Kiemelt figyelem minden pillanatban

Az egyéni gyakorlaton, minden egyes alkalommal, amikor pályára lépsz, én melletted ülök és abban segítelek, hogy a leggyorsabban fejlődj. Így teljesen egyénre szabott tempóban tudunk haladni a tematika alapján.

Amennyiben egy jól behatárolt akadályt szükséges leküzdeni, eltérhetünk a tematikától és egyedi igények mentén folytathatjuk a programot vagy gyakorolhatjuk a fejlődéshez szükséges elemeket.

A workshop elméleti anyagát online sajátíthatod majd el.
A gyakorlati részt egyénileg egyeztetett időpontban és helyszínen tartjuk. 
Így lehetőség van bármelyik elérhető pályán elsajátítani az alapokat, ha neked ez a szimpatikus. 

A résztvevők véleménye

Olvasd el, mit mondtak a workshop korábbi résztvevői:

Szalay Orsolya
Szalay Orsolya
Tovább olvasom
Nagyon jók a szervezett pályanapok, kevés autó és jó társaság jellemzi ezeket a napokat. A worshopon való részvétel pedig kifejezetten ajánlott, ha fejlődni szeretnél. Szerintem rengeteg időt és energiát megspórol magának, aki részt vesz a képzésen. Azt gondolom, hogy az ember kizárólag önerőből nagyon nehezen tud ennyit fejlődni ilyen rövid idő alatt. Én ott helyben 1 mp-ez javítottam a kakucsi köridőmön. Ma pedig majdnem 2,5 mp-t javultam a korábbi legjobb körönhöz képest M-ringen. Nem is írok több érvet, azt hiszem ez pont elég. 🙂
Gábor Soós
Gábor Soós
Tovább olvasom
Régóta fontolgattam hogy vezetéstechnikai tréningen vegyek részt. Örülök hogy ezt választottam, mert minden várakozásomat felülmúlta: nem csak tudatossá vált ahogy vezetek, hanem magabiztossá is váltam az autó kezelésében extrém körülmények között is. Bárki ült be mellém utána lenyűgözte hogy mennyit fejlődtem és milyen gyorsan megyek. Ha valaki csak gokartozni szeret azoknak is ajánlom, ott is jelentősen javult a köridőm.
Leboniczky Richard
Leboniczky Richard
Tovább olvasom
Pályaautózás workshopon vettem részt Tamásnál. Célom az volt hogy megtanuljak körbetalálni a pályán, és fokozatosan felépítsem a tempót a határon autózás megtapasztalásáig. Szuper elméleti és gyakorlati oktatáscsomagot kaptunk. Beülhettünk egymás mellé is és tanulhatott mindenki a többiektől és a mestertől egyaránt. 🙂 Mindenkinek ajánlom akit érdekel a pályaautózás világa de egyedül nem meri megtenni a kezdőlépést, biztos lehet benne hogy megadja azt az alaptudást és kezdő löketet ami után egyedül is bátran, megfelelő technikával vehet részt pályanapokon.
Kristóf Hajdu
Kristóf Hajdu
Tovább olvasom
Profi, tapasztalt instruktor, jó hangulat és fejlődés. Talán ezek a legmeghatározóbb jellemzők, amelyek mellett könnyű és látványos a fejlődés.
Milán Arnóczy
Milán Arnóczy
Tovább olvasom
Jól felépített tematika alapján, jó hangulatban tudsz fejleszteni a technikádon. Tamás gyorsan észreveszi a rossz berögződéseket, hibákat, és jól érthető tanácsokat ad azzal kapcsolatban, hogy ezeket hogyan tudod kiküszöbölni. Maximálisan elégedett vagyok a tréninggel, bátran ajánlom.
Kristóf Furján
Kristóf Furján
Tovább olvasom
Profi instruktori munka, szuper hangulat a délutáni, kis létszámú pályanapokon!
Bence Kónya
Bence Kónya
Tovább olvasom
Ritkán látok ilyen jólszervezttséget és zökkenőmentes információáralmlás, mint ami pályaautós workshop körül zajlott. Látszik, hogy Tamásnak mindene az autózás és az oktatás. Bármikor kérdezhetsz bármit és gyorsan, értelmesen válaszol, mindig készséges. Egyértelműen 5 csillag! 🎖🎖🎖🎖🎖
Tamás Denkovics
Tamás Denkovics
Tovább olvasom
Rally versenyzőként is be kell ismerni, hogy ha az idővel szeretnénk versenyezni akkor nagyon fontos, hogy a megfelelő íveket használjuk a gyorsasági szakaszokon. Tamás a training alatt nagyon sok mindenre rávilágított, hogy mire kell figyelni, honnan kell megkezdeni a kanyarokat és, hogy hova kell helyezni a tekintetünket. Számomra nagyon hasznos volt már training első lépcsőfokai is, de megyünk tovább. Megkértem Tamást, hogy csiszolgassuk még a tudásomat, jó olyan embertől tanulni aki rögtön látja mindenkin, hogy mire kell jobban összpontosítani.
Előző
Következő
Sturcz Anti járt nálunk a Totalcar magazintól
Olvasd el, mit írt rólunk!

MIÉRT TŐLEM TANULJ?

Adorján Tamás vezetéstechnikai instruktor vagyok. Korábban 11 évig gyorsasági motorversenyző voltam. Az utóbbi években pedig a Magyar Szlalom Bajnokságban versenyzem egy Mazda MX-5-el.
A két sportágban eddig összesen 4 magyar bajnoki címet és több dobogós helyezést szereztem. Több pályaautós versenyt megnyertem.

A tréningeken a több mint 20 év alatt gyűjtött tudást adom át. A visszajelzések szerint nagyon hatékony formában.
És igazán erre vagyok büszke, mert az igazi eredmény, ha az ügyfelek fejlődnek sokat!

Neked is személyesen segítek, minden alkalommal melletted ülve, lépésről lépésre csiszolni és építeni a technikádat, javítom az esetleges hibáidat. 
Az egyik erősségem, hogy észreveszem a hibákat, a másik pedig, hogy találok módot, hogy javítható a leggyorsabban

És ez nem vicc! A családom régóta szenved ettől, de te pont, hogy profitálhatsz belőle!

A workshop végére a legtöbb résztvevő jelentősen közelebb kerül a saját és autója határaihoz.
Eljut arra a szintre, hogy tudatosan, lágyan kezelve az autót tudnak az általuk választott íven, csúszáshatár közelében autózni.

Emellett persze a köridő is javul, ha épp az a cél.

Aki nem az alapoktól indul, vagy egyéni elképzelése van arról, vagy mi az, amiben fejlődni szeretne, annak az egyéni tréninget javasoljuk.
Itt teljesen egyénre szabható a tematika és a feladatok, így a fejlődés is.

Jelentkezés menete

Amennyiben kérdésed merülne fel vagy bármelyik lépésnél elakadnál, keress telefonon vagy küldj üzenetet:
+36 20 420 0564
atom@palyaautozz.hu

EGYÉNI
TRÉNING

MAGABIZTOS AUTÓKEZELÉS RÁD SZABVA
277.000 Ft
 • Elméleti oktatás
 • Gyakorlati oktatás
 • Rád szabott tematika
 • Csak veled foglalkozom
 • Azonnali visszajelzés
 • Referenciakör
 • Racebox használat
 • Telemetria-adat
 • Frissítő és energiapótlás
 • A tréning után közös ebéd
 • Fotók rólad és az autódról
 • Elégedettségi garancia

100% kockázatmentes

Kérdés nélküli pénzvisszafizetési garancia

Mi mindent megteszünk azért, hogy a lehető legtöbbet hozd ki magadból és az autódból. Célunk, hogy túlszárnyaljuk az elvárásodat.

A 4.9-es értékelési átlag bizonyítja, hogy nem fogsz csalódni a tréningben. Viszont ha mégis úgy érzed, hogy semmi újat nem kaptál, csak jelezd a tréning vége előtt és kérdés nélkül visszautaljuk a részvételi díjat.

4.9 (143)
4.9/5

Jelentkezés

(A jelentkezés elküldése nem jár végleges elköteleződéssel, a helyeket a kiküldött kérdőív kitöltése és a részvételi díj beérkezése után tudjuk biztosítani.)

Honnan ismerhetsz?

Azok az autórajongók, akik követik a Totalcar Tulaj a pályán című műsorát, 2022. április első adásában találkozhattak velem és a 2021-ben használt MX-5 autómmal. Ezzel az autóval értem el a Magyar Szlalom Bajnokság 2. helyezését.

Az adásból kiderül az is, hogy verseny helyszínéül szolgáló Drivingcamp instruktoraként is dolgozom. Több esetben az egyéni tréningeknél kombinálom vezetési technikai pályán tartott képzést a pályaautóssal. Ezzel is gyorsabbá téve a fejlődést!

Hasznos autós tanácsok az inboxodba