Rólunk

MIÉRT TŐLEM TANULJ?

Adorján Tamás vezetéstechnikai instruktor vagyok. Korábban 11 évig gyorsasági motorversenyző voltam. Az utóbbi években pedig a Magyar Szlalom Bajnokságban versenyzem egy Mazda MX-5-el.

A két sportágban eddig összesen 4 magyar bajnoki címet és több dobogós helyezést szereztem. Több pályaautós versenyt megnyertem.

A tréningeken a több mint 20 év alatt gyűjtött tudást adom át.  A visszajelzések szerint nagyon hatékony formában. Segítek, hogy te mihamarabb tudd úgy kezelni az autódat, ahogy mindig is szeretted volna.

És igazán erre vagyok büszke, mert az igazi eredmény, ha az ügyfelek fejlődnek sokat!

Csoportos és egyéni tréningeken neked is személyesen segítek, többször melletted ülve, lépésről lépésre csiszolni és építeni a technikádat, javítom az esetleges hibáidat. 

Az egyik erősségem, hogy észreveszem a hibákat, a másik pedig, hogy találok módot, hogy javítható a leggyorsabban. Így hamarabb leszel képes az autódat tudatosan oda tenni az úton, ahova szeretnéd.

És ez nem vicc! A családom régóta szenved ettől, de te pont, hogy profitálhatsz belőle!

Honnan ismerhetsz?

Azok az autórajongók, akik követik a Totalcar Tulaj a pályán című műsorát, 2022. április első adásában találkozhattak velem és a 2021-ben használt MX-5 autómmal. Ezzel az autóval értem el a Magyar Szlalom Bajnokság 2. helyezését. Az adásból kiderül az is, hogy verseny helyszínéül szolgáló Drivingcamp instruktoraként is dolgozom. Több esetben az egyéni tréningeknél kombinálom vezetéstechnikai pályán tartott képzést a pályaautóssal. Ezzel is gyorsabbá téve a fejlődést!
Sturcz Anti járt nálunk a Totalcar magazintól
Olvasd el, mit írt rólunk!

Hasznos autós tanácsok az inboxodba