EGYÉNI TRÉNING

JELENTKEZÉSI LAP

TUDNIVALÓK

A tréning célja, hogy biztos alapokra építve, tudatos módon tudj javítani a vezetési technikádon versenypályán és közúton is!

A képzés két részből áll: elmélet és gyakorlat.
Az elméletet online formában tudod megnézni egy részletes 3 órás privát YouTube videóként. Gmail-es postafiók szükséges hozzá!
A cél, hogy legyen idő megérteni az anyagot, kérdéseket feltenni, de ne teljen el annyi idő a gyakorlatig, hogy ne maradjon friss az elméleti tudás, amit majd alkalmazni kell.

Miről lesz szó? 
Az első téma, hogyan készüljünk egy pályanapra, mire figyeljünk az autó felkészítésénél, mit vigyünk magunkkal. Átvesszük a helyes üléspozíciót és kormánykezelést csakúgy mint a zászlójelzéseket.
Foglalkozunk természetesen az ideális ívvel, tekintet használattal, a kanyarodás fázisaival, fékezéssel, alul és túlkormányzottság kezelésével és beszélünk a tapadásról az autó súlypontjának változásáról és hatásáról.

gyakorlati részt saját autóval Kakucs-Ringen vagy az M-Ringen tartjuk egyénileg egyeztetett időpontokban, autós nyílt napokon.
Mivel ilyenkor kevesen járnak pályázni, nem igazán lesz zavaró körülmény, tudunk az autóra és a feladatokra figyelni.

lebonyolításról:
A nap folyamán egymásra épülő tematikus feladatokkal gyakoroljuk a pályaautózás alapjainak elemeit.   
Minden alkalommal, amikor a pályára mész, melletted ülve segítek és adok visszajelzést, hogy a leggyorsabban fejlődj és a legnagyobb legyen a biztonság.

Az adott pálya nyitvatartási idején belül 4 órán keresztül fogunk gyakorolni (vagy a saját rendezvényeinken 14:30-18:00-ig.), rövid megállásokkal, hogy az autót is pihentessük és Te is felfrissülhess 10-15 körönként. Közben megbeszéljük mire fogunk figyelni a következő felmenésben, vagy ha kérdésed van, akkor azt beszéljük át.

Amennyiben az alapoktól indulunk, akkor az általános tapasztalat szerint a résztvevők eljutnak arra szintre, hogy tudatosanfinoman kezelve az autót, tudnak az általuk választott íven a csúszáshatár közelében autózni.

Aki nem az alapoktól indul, vagy saját elképzelése van arról, hogy mi az, amivel foglalkozni szeretne, vagy mi az amiben fejlődne, akkor ez a megfelelő forma, mert teljesen egyénre szabható a tematika. 

 

277.000 forintért jelentkezhetsz, előre fizetéssel.
Helyfoglalásod az összeg beérkezésétől él.

 
A részvételi díj magában foglalja:
– az elméleti oktatást
– a gyakorlati oktatást 1-on-1 formában
– a pálya bérleti díját
– a RaceBox használatot (telemetria)
– vízzel és édességgel gondoskodunk a hidratálásodról és a gyors energiapótlásról
– a tréninget követő héten a rólad és az autódról készült fotókat is letöltheted. Referenciának nézd meg a fejlécet! 😉
 
KOMBINÁLT CSOMAG
Választhatod a tréninget egy csoportos workshoppal kombinálva is. Első alkalommal érdemes jönnöd kiscsoportos tréningre. Ezután gyakorolhatsz akár két délutáni alkalommal is. Ekkor szintén segítek, visszajelzést adok. Majd ezt követően jössz egy egyéni tréningre, ahol már egy jóval magasabb szintről tudjuk mégtovább fejleszteni az autókezelésed. 
Így összesen 4×4 óra időtartamban tudod csiszolni a vezetéstechnikád, akár több pályán is. 
Lent tudod ezt az opciót választani, plusz 90e, összesen 367.000 forintért. 
(a csomag értéke 494.000 forint)
 
Az utalás részleteit e-mailben küldjük a form beérkezése után.
 
Amennyiben a fentiek részedről rendben vannak, kérlek töltsd ki a lenti kérdőívet!
 
Lehetőség van az alap vagy egyéni tematika szerint más pályákon is gyakorolni. Ez esetben mindenképp beszéljünk!