PÁLYAAUTÓS WORKSHOP

JELENTKEZÉSI LAP

TUDNIVALÓK

A tréning célja, hogy biztos alapokra építve, tudatos módon tudj javítani a vezetési technikádon. 
Nem csak versenypályán, közúton is!

A képzés két részből áll: elmélet és gyakorlat.
Az elméletet online formában tudod majd megnézni privát YouTube videoként,  Gmail-es postafiók szükséges hozzá.
A cél, hogy legyen idő megérteni az anyagot, kérdéseket feltenni (az esemény zárt Facebook csoportjában), de ne teljen el annyi idő a gyakorlatig, hogy ne maradjon friss az elméleti tudás, amit majd alkalmazni kell.

Miről lesz szó? Az alapoknál kezdünk, nem csak azért, mert nem profi csoport lesz, hanem azért is, hogy biztos és azonos tudással induljon minden résztvevő.

Foglalkozunk természetesen az ideális ívvel, tekintet használattal, a kanyarodás fázisaival, fékezéssel, alul és túlkormányzottság kezelésével és beszélünk a tapadásról az autó súlypontjának változásáról és hatásáról. Érintünk haladó technikákat is mint a ballábas fékezés, heel and toe vagy a trail braking.

Átvesszük a helyes üléspozíciót és kormánykezelést is. Szóbakerül az is, hogyan készüljünk a gyakorlatra vagy egy pályanapra, mire figyeljünk az autó felkészítésénél, mit vigyünk magunkkal. 

gyakorlati részt saját autóval Kakucs-Ringen vagy M-Ringen tartjuk a megadott napokon délelőtt.
(dátumok listáját lásd lent a kérdések között)

Erre a napra a csoportnak kibérelem a pályát, az csak a miénk lesz, minden más zavaró tényező kiküszöbölésével. Így jobban tudsz koncentrálni, mert nem zavarnak idegen autók. Egy csoportban 6 autónál több nem lesz.

A lebonyolításról:
A délelőtt folyamán (8:30-13:00) egymásra épülő tematikus feladatokkal gyakoroljuk a pályaautózás alapjainak elemeit. A pályán egy időben 3 autó fog körözni az idő nagy részében, ami hatékonnyá teszi a pályán töltött időt. Nem másik autókra kell figyelni, hanem magadra.

A pálya megismerése után minden résztvevőt magam mellé ültetve bemutatom a tematika lépéseit. Ezt a tematika szerinti feladatok egyéni gyakorlása követi, ahol sorban mindenki mellé beülve segítek.

Annak érdekében, hogy a lehető legtöbbet autózzon mindenki, a pihenőidők nem kötöttek, én egy előre megegyezett sorrendben ülöm végig az autókat, többször is. De lehetőség lesz egymáshoz is beülni.

Így nem csak abból tanulsz, hogy Te mit csinálsz vagy milyen visszajelzést kapsz, hanem Te magad megfigyelőként is oda kell figyelj, mit csinál a társad az autóban, ebből is tanulhatsz.

Új elemként lehetőség van arra is, hogy referenciakört menjek az autóddal, ha kíváncsi vagy a tiéddel, hogy lehet körbemenni. Ez egy igen népszerű elem lett, nagy lökést tud adni, az autód határainak megérzésében.

Délutánra a résztvevők eljutnak arra a szintre, hogy tudatosanfinoman kezelve az autót, tudnak az általuk választott íven a csúszáshatár közelében autózni.

A workshopra már 147.000 forintért is jelentkezhetsz, előre fizetéssel.
Helyfoglalásod az összeg beérkezésétől él.

A részvételi díj magában foglalja:

  • az elméleti oktatást
  • a gyakorlati oktatást
  • a pálya bérleti díját
  • a tréning végén a közös ebédet
  • reggeltől vízzel és csokoládéval gondoskodunk a hidratálásodról és a gyors energiapótlásról
  • a tréninget követő héten a rólad és az autódról készült fotókat is letöltheted. Referenciának nézd meg a fejlécet! 😉
Válaszd a workshopot pontos időméréssel és adatrögzítéssel 167.00 forintért.
A fentieken kívül plusz szolgáltatásként a workshop ideje alatt minden köröd adata rögzítésre kerül. Látszik majd a fejlődésed.

Ezen felül a workshop elején referenciaköröket futhatsz. Ezzel összehasonlítható lesz majd a fejlődésed a workshop végén.

Majd a Délutáni pályaautózáson is gyakorolhatsz további 4 órás pályaidővel.

Ha március 23-ra jelenkezel, akkor a kis csomag áráért megkapod az időmérést, referenciakörök megfutását és délutánra is tudsz jönni!

Az utalás részleteit e-mailben küldjük a form beérkezése után.

Amennyiben a fentiek részedről rendben vannak, kérlek töltsd ki a lenti kérdőívet!

>>> Szeretnéd, hogy csak rád figyeljek és minden felmenésben melletted ülve segítsekhogy a lehető leggyorsabban fejlődj? Akkor téged az egyéni tréning érdekel! 

KÉRDŐÍV

Workshop_form